Bli medlem

Vill Du lära känna Din ras bättre, skaffa Dig kunskaper om pudelns skötsel och fostran, delta i olika tävlingssammanhang, hålla Dig informerad om vad som händer i pudelvärlden, träffa andra pudelvänner med andra ord, vill Du få ut största möjliga tillfredsställelse och glädje av Ditt pudelägande gör som många andra pudelvänner: bli medlem i Svenska Pudelklubben!

Som medlem i SPK får Du tidningen PudelNytt, 4 nr/år. Förutom underhållande och instruktiva artiklar och ett stort bildmaterial får Du information om alla aktiviteter som klubben anordnar runtom i landet: utställningar, lydnadsprov, dressyrkurser, valpträning, pälsvårds- och klippträffar, föredrag och mycket annat, som Du har rätt att delta i som medlem i SPK. Dessutom bistår klubben med kostnadsfri avelsrådgivning och valphänvisning.

Medlemshanteringen för Svenska Pudelklubben sker via Svenska Kennelklubben.

Vi ser till att du hamnar i rätt geografisk avdelning, vill du tillhöra en annan avdelning måste du uppge detta när du  betalar in din medlemsavgift, tänk på att du endast har rösträtt på det årsmöte i den avdelning du tillhör i medlemsregistret. Vi är tacksamma om du uppger ditt telefonnummer och mejladress.

Har du frågor angående hur du blir medlem eller om ditt medlemsskap? Vänd dig till SKKs medlemsavdelning; epost: medlem@skk.se

Länk för fullbetalande medlemsguiden (betalar via webben och får medlemskort direkt)

Länk för familjemedlem via  medlemsguiden (betalar via webben och får medlemskort direkt)

Betala i tid
Vi ber er att betala i tid så slipper ni påminnelser och riskerar inte heller att missa något nummer av Pudel Nytt.

För frågor om medlemskap ber vi dig kontakta
SKK:s medlemsavdelning:
Telefon 08-795 30 50 eller via e-post medlem@skk.se

Mer information

SPKhjuletttransparant
Läs mer om avdelningarna

Läs mer om avdelningarna

Köpa pudel?

Köpa pudel?

Facebook Pagelike Widget